Over Hoezee!

Wat leuk dat u/jij deze webshop gevonden heeft! Hier vertel ik iets meer over mijzelf en de achtergrond van Hoezee (hoezeewestkapelle).

Al een hele tijd droomde ik over een eigen winkel. Het liefst één met een etalage en veel moois om te bekijken. Tijd voor een praatje en gezelligheid. Zulke winkeltjes vind ik zelf namelijk heerlijk! Unieke kaarten, leuke extraatjes… daar kan toch iedereen van genieten!

Naast mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs, bleef dat winkel-idee maar rondspoken. Inmiddels was ik naar Westkapelle verhuisd, heerlijk bij de zee. Toen ik tijdens de corona-uitbraak thuis kwam te zitten, ben ik serieuze plannen gaan maken en leveranciers gaan benaderen. Dat ging bijzonder voorspoedig! Al met al bleek de zee een goede inspiratie, daar paste de naam Hoezee! perfect bij. De vuurtoren in het logo kan ik vanuit mijn raam zien, een beter beeld van Westkapelle kon ik niet bedenken.

En zie daar… de webshop is af! Met trots presenteer ik: hoezeewestkapelle.nl 🙂 Ik hoop dat iedereen er net zo van geniet als ik!

Nu de winkel met etalage nog, maar blijven dromen is nooit verkeerd, toch?

X’ Mathilde